arrow 1 arrow 2
04.01.2020 22:21 5799 1dk okuma süresi

Değiştirici (Replacer) Nedir?

Değiştirici, Kelimeleri değiştirmek için kullanılan WBots modülüdür. WBots Kelime Değiştirici ile, WBots Botları içerisindeki içerikleri manuel veya programlayarak otomatik şekilde değiştirebilirsiniz.


Değiştirici (Replacer) Nasıl Kullanılır?

WBots Panel'de sol menüde yer alan Değiştirici bağlantısına tıklayarak WBots Değiştirici'ye ulaşabiliriz. Bu Modülde Değiştir, Yer Değiştir, Sil fonksiyonlarıyla kelime kaydı yapabiliriz. 

Değiştir Fonksiyonu: İçeriklerde; 1. kelime kutusuna yazdığınız kelimeyi, 2. kelime kutusundaki yazdığınız kelime ile değiştiren fonksiyondur.

Yer Değiştir Fonksiyonu: İçeriklerde; 1. kelime kutusuna yazdığınız kelimeyi 2. kelime kutusundaki yazdığınız kelimeyle, 2. kelime kutusundaki yazdığınız kelimeyi de 1. kelime kutusunda yazdığınız kelimeyle yer değiştiren fonksiyondur. Bu fonksiyon yer değiştirme işlemi için kullanılır.

Sil Fonksiyonu: İçerikte; 1. kelime kutusuna yazmış olduğunuz kelimeyi silmesi için tasarlanmış fonksiyondur.

Üç fonksiyonu da tanıdığımıza göre artık sadece  kelimeleri Değiştirici Modülüne eklemek kalıyor. Eklediğimiz kelimeleri Bot İçeriklerinde veya Hızlı Arama'da değiştirmek isterseniz metin editöründe bulunan değiştirici simgesine tıklamalısınız.


Botu Programlama'da Değiştirici Nasıl Aktif Edilir?

Herhangi bir bot ile içerikleri takip altına almak istediğinizde otomatik olarak kelimeleri değiştirebilirsiniz. Bunun için botu programlama aşamasında, değiştirici sekmesinde, kelime değiştirme işlemlerinin hangi alanlarda çalışmasını istiyorsanız bu alanları aktif hale getirmeniz gerekmektedir.