arrow 1 arrow 2
08.01.2020 20:44 6234 2dk okuma süresi

Metin Özgünleştirici Nedir?

Metin Özgünleştirici; Türkçe eş anlamlı kelimelerin cümle içerisinde birbirinin yerine kullanılması olarak adlandırılabilir. Ancak burada Metin Özgünleştiriciyi Spinner'den ayıran en büyük özellik, Bir kelime köküne gelen eklerin değiştirilen kelimeyle otomatik olarak en uygun biçimde eşleşmesidir. WBots Metin Özgünleştirici'de bu yönde oldukça geniş araştırmalar ve çalışmalar yapılmıştır.


Metin Özgünleştirici Nasıl Kullanılır?

WBots Panel'de sol menüde yer alan Metin Özgünleştirici bağlantısına tıklayarak WBots Metin Özgünleştirici'ye ulaşabilirsiniz. 

WBots Metin Özgünleştirici direkt olarak kullanıma hazır bir şekilde sizlerin kullanımınıza sunulmuştur. Dilerseniz herhangi bir metni kopyalayarak burada özgünleştirebilirsiniz. Burada dikkat etmemiz gereken tek husus, çevrilmesini istemediğimiz kelimeleri dışlananlar modülüne virgül ile ayırarak yazıp kaydetmenizdir. Burada kelimelerin çevrilmeden önceki hallerini yazmanız gerekmektedir. Örneğin a kelimesi değişim sonrası b kelimesi oluyorsa bunu engellemek için a kelimesini dışlananlara eklemeniz gerekmektedir.

Bot içeriklerinde ve Hızlı Aramada içerikleri özgünleştirmek isterseniz yapmanız gereken sadece metin editöründe özgünleştirici butonuna tıklamanızdır. Böylelikle hem başlığı, hem de içeriği özgünleştirebilir ve özgünleştirme oranlarını bildirim olarak alabilirsiniz.


Botu Programlama'da Metin Özgünleştirici Nasıl Aktif Edilir?

Herhangi bir bot ile içerikleri takip altına almak istediğinizde otomatik olarak içerikleri özgünleştirebilirsiniz. Bunun için botu programlama aşamasında Özgünleştirici sekmesinde, Metin Özgünleştirme işlemlerinin hangi alanlarda yapılmasını istiyorsanız bu alanları aktif hale getirmeniz gerekmektedir.


Bilgi: Günlük metin özgünleştirici limitiniz dolduğunda, Aktarım Listenizde özgünleştirilmek için bekleyen içerikler, özgünleştirilemeyeceği için saat 00:00'a kadar içerikler sitenize aktarılmadan bekletilecektir.