arrow 1 arrow 2
05.01.2020 02:46 5243 2dk okuma süresi

Spinner Nedir?

Spinner; Bir kelime grubu içerisindeki kelimelerden herhangi bir kelimenin içerik içerisinde görüldüğü durumlarda, aynı grup içerisindeki diğer kelimelerden herhangi birisiyle rastgele olarak yer değiştiren yazılımdır. Spinner ile yapılan kelime değişim işlemine spinleme denilir.


Spinner Nasıl Kullanılır?

WBots Panel'de sol menüde yer alan Spinner bağlantısına tıklayarak WBots Spinner'e ulaşabilirsiniz. Bu Modülde Spin, Grup Spin, Grup Spin 2 fonksiyonlarıyla kelime grubu kaydı yapabilirsiniz.

Spin Fonksiyonu: 1. kelime grubuna yazdığınız kelimelerden herhangi birisi içerikte görüldüğünde, aynı grup içerisinde yer alan diğer kelimelerden herhangi biriyle rastgele olarak yer değişmesini sağlayan fonksiyondur.

Grup Spin Fonksiyonu: 1. kelime grubu içerisindeki herhangi bir kelime içerikte görüldüğünde, 2. gruptaki  kelimelerden herhangi birisiyle rastgele olarak yer değişmesini sağlayan  fonksiyondur.

Grup Spin 2 Fonksiyonu: 1. kelime grubu içerisindeki herhangi bir kelime içerikte görüldüğünde, 2. gruptaki kelimelerden herhangi birisiyle rastgele olarak yer değiştirilir ve 2. gruptaki kelimelerden birisi içerikte görüldüğü zaman 1. kelime grubu içerisindeki herhangi bir kelime ile rastgele olarak yer değiştirilir.

Not: Bütün kelimeler virgül ile ayrılmalıdır.

Üç fonksiyonu da tanıdığımıza göre artık sadece kelime gruplarını Spinner Modülüne eklemek kalıyor. Eklediğimiz kelime gruplarını Bot İçeriklerinde veya Hızlı Arama'da spinlemek isterseniz metin editöründe bulunan spinner simgesine tıklamalısınız.


Botu Programlama'da Spinner Nasıl Aktif Edilir?

Herhangi bir bot ile içerikleri takip altına almak istediğinizde otomatik olarak kelimeleri spinleyebilirsiniz. Bunun için botu programlama aşamasında, spinner sekmesinde, Spinleme işlemlerinin hangi alanlarda yapılmasını istiyorsanız bu alanları aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

Etiketler: spinner, spinleme