arrow 1 arrow 2
22.06.2020 23:50 5967 1dk okuma süresi

WBots v1.72 ve v1.74 ile birlikte Aktarım Listesine Kota & Benzerlik Alt Modülleri eklenmiştir. Bu modüllerden kısaca bahsetmek gerekirse;


Kota Alt Modülü

Aktarım Listesi > Kota sekmesi ile ulaşabileceğiniz alt modülümüz sayesinde entegrasyonu sağlanan siteler için kategorilere belirli kotalar koyulabilmektedir. Böylece belirli kategorilere günlük olarak x sayıda içeriğin gitmesi / limitlendirilebilmesi sağlanabilmektedir. Kotası dolan kategorilere o gün için başka içerik gitmeyecek olup sonraki gün ilgili kategori için aktarım listesinde içerik varsa sırayla gönderime devam edilecektir.


Benzerlik Alt Modülü

Aktarım Listesi > Benzerlik sekmesi ile ulaşabileceğiniz alt modülümüz WBots için özel olarak geliştirmiş olduğumuz benzerlik algoritması ile dizayn edilmiştir. Bu modül sayesinde artık programlanan botlardan otomatik gelen içeriklerin daha önce aktarılan veya aktarım listesinde mevcut bulunan içerikler içerisinde yüzde olarak belirli bir oranda benzerlik göstermesi durumunda otomatik silinmesi talimatı verilebilmektedir.

Özellikle haber siteleri için haber botu kullanan kullanıcılarımız abone oldukları ajansları ve(ya) haber sitelerini aynı anda takip altına aldıklarında benzer haber başlıkları ve içerikleri bu alt modül sayesinde denetimli bir şekilde sitelerine gönderebileceklerdir.