arrow 1 arrow 2
06.02.2020 12:41 4451 1dk okuma süresi

Kullanıcılarımızdan gelen talepler ve mevcut geliştirme programı çerçevesinde WBots'a eklenen özellikler aşağıdaki gibidir.


1. Öne Çıkartılmış Görseli Değiştirebilme

Resim Özgünleştirici Modülünde;
Öne çıkartılmış görselin bulunmadığı durumlarda varsayılan olarak öne çıkartılmış görsel belirlendiğinde;


 Hızlı İçerik Arama'da ve Botlarda; İçerik Arama alanlarında dilediğiniz anda tek tıklamayla öne çıkartılmış görseli belirlediğiniz görsel ile artık değiştirebileceksiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki görselde de gözüktüğü üzere sadece link simgesi altındaki değiştir butonuna tıklamaktır.

 

Not: Varsayılan öne çıkartılmış görsel belirlenmediğinde bu buton gözükmeyecektir.


2. Minimum Kelime / Resim (Botu Programlama)

Botu Programlama (Takip Altına Alma) işlemlerinde versiyon 1.50 sonrasında minimum kelime ve minimum resim limitlerini belirleyebileceksiniz. Örneğin 300 kelimeden daha az kelime içeren içeriklerin göz ardı edilmesini istiyorsanız ve(ya) 3 resimden az resim içeren içeriklerin göz ardı edilmesini istiyorsanız aşağıdaki örnek resimde de gözüktüğü üzere yapmanız gereken sadece programlarınızda veya botu programlama aşamasında İçerik Otomasyonunda Minimum Kelime / Minimum Resim alanlarına ilgili alt alt limitleri girmektir.



3. Kategoriler artık silinebilir

Sitenizde kategori değişiklikleri yaptığınızda veya yeni kategori eklediğinizde Site Ayarlarında, Kategoriler sekmesinde Kontrol Et butonuyla bu değişik / yenilikleri WBots'a aktarabilmektesiniz ancak daha önceden eklediğiniz herhangi bir kategoriyi sitenizden sildiğinizde bu kategori WBots'ta silinmemekteydi ve bunun için destek talebi oluşturmanız gerekmekteydi. Versiyon 1.49 ile birlikte Site Ayarlarınızdan artık istediğiniz kategorileri bir buton sayesinde sistemden kaldırabiliyorsunuz.